Doprava zadarmo nad 44 eur 🚚
blog

7 dôvodov, prečo je Love Note tým najlepším vianočným darčekom

November 30, 2023

Hľadáte ten ideálny vianočný darček? Ste na správnom mieste, pretože nenájdete kreatívnejšie a srdečnejšie vianočné prekvapenie ako Love Note!

...ale aby sme nehovorili len do vzduchu, zozbierali sme pre vás 7 dôvodov, prečo je Love Note tým najunikátnejším Vianočným darčekom. Na základe spätnej väzby od viac ako 50 000 spokojných zákazníkov.

Chcete tento rok na Vianoce darovať naozaj výnimočný darček, niečo, čo obdarovaný druhý deň v obchoďáku určite neuvidí, je iba váš, jedinečný a neopakovateľný? Predstavujeme Love Note! Nielen pre páry!

Love Note je váš príbeh, prispôsobiteľná brožúra, ktorú si môžete bleskovo vytvoriť v našom editore. Stačí vybrať postavy, pomenovať ich a môže sa začať prispôsobovanie, počas ktorého si môžete vybrať z viac ako 150 ilustrovaných strán a 55 cover verzií! Zostáva len jedna otázka: ako presne dokážete prerozprávať príbehy?

Chceli by ste svojej láske, najlepšiemu priateľovi, rodičom alebo súrodencovi povedať, prečo sú pre vás takí dôležití? S Love Note® to môžete urobiť jednoduchým, kreatívnym a zábavným spôsobom! Prispôsobujte, koľko len chcete!

ZAČAŤ ÚPRAVU

1️⃣ Prispôsobenie Love Note

Počas tvorby knihy môžete svojim postavám prispôsobiť vek, účes, ochlpenie na tvári a doplnky. Celkovo existuje viac ako 1500 kombinácií postáv, takže každé duo sa môže vidieť na stránkach svojej vlastnej knihy.

2️⃣ Veľké otázky a oznamy

Love Note nie je len nezabudnuteľným darčekom, ale môže byť aj súčasťou nezabudnuteľného momentu! Naši zákazníci už túto knihu využili mnohými kreatívnymi spôsobmi: napríklad navrhli alebo oznámili požehnanie dieťaťa starým rodičom. Buďte kreatívni a požiadajte svojho najlepšieho priateľa, aby bol vaším svedkom, alebo svojho partnera, aby ste sa s Love Note spolu nasťahovali! Možnosti sú obmedzené len vašou fantáziou!

3️⃣Love Note je naozaj Vianočný darček od srdca.

Základné texty na stránkach môžete dokonca prepísať do vlastných jedinečných textov a odkazov, takže vami vytvorený Love Note bude vytlačený presne podľa vašich predstáv. Trochu láskyplnej pozornosti môže urobiť tohtoročné Vianoce ešte krajšími!

4️⃣ Varianty obalu Love Note

Vybrať si ten správny nie je jednoduché, keďže si môžete vybrať z 55+ obalov. Ak zmeníte text na obale, môžete svoj darček urobiť ešte osobnejším. Každá kniha je vytlačená jednotlivo, v jednorazovom vydaní, na exkluzívnom papieri prémiovej kvality. A čo viac, dokonca si môžete vybrať, či chcete knihu v tvrdej alebo mäkkej väzbe!

5️⃣ Stránky a príbehy Love Note

Náš umelec pracoval stovky hodín, aby vytvoril viac ako 150 ručne kreslených scén. Ponorte sa do víru nádherných scén, pripomeňte si spoločné spomienky a zážitky a oddajte sa nostalgii!

6️⃣ Nemusíte si robiť starosti ani s balením Vedeli ste, že Love Note si môžete objednať aj v darčekovom balení? Pri príležitosti Vianoc si môžete vybrať z 3 rôznych vianočných darčekových balení!

7️⃣ Love Note myslí na všetkých

Či už ste heterosexuálny pár alebo pár rovnakého pohlavia, priatelia, súrodenci alebo rodinní príslušníci, na stránkach Love Note sa nájde každý! Všetky naše postavy a príbehy sú navrhnuté tak, aby boli ľahko kombinovateľné a inkluzívne.

VYTVÁRAM LOVE NOTE!